Sparkling Hibiskus te
INGREDIENSER
- 2 msk torkade hibiskusblad
- 1,2 dl varmt vatten
- 20 ml agavesirap
- 1/8 tsk rosenvatten
- 30 ml limejuice
- 0,6 dl C8 kolsyrat vatten
- limeskivor
- rosenblad
- socker till garnering
GÖR SÅ HÄR
- Koka upp vatten, sänk värmen till låg och tillsätt hibiskusblad.
- Ta av från värmen och låt dra i minst 5 minuter, tillsätt sedan agavesirapen. låt det svalna.
- Blanda under tiden ihop torkade rosenblad och socker i en liten form.
- Kör en limeskiva på sidan av ett serveringsglas och doppa sedan glaset i socker- och rosenbladsblandningen.
- Sila hibiskusteet och häll ned i det förberedda glaset och tillsätt sedan limejuice och rosenvatten.
- När allt är blandat, tillsätt is och toppa med Carbon8 bubbelvatten.
- Garnera med limeskivor och njut.