FAQ

Svar på de vanligaste frågorna.

vanliga frågor

Undrar du något? Se om du kan hitta svaret här.

Carbon8’s Sparkling Water Dispenser förvandlar vanligt kranvatten till kolsyrat vatten med en knapptryckning.
Det är lätt att komma igång. Du behöver bara Carbon8 Sparkling Water Maker, CO2-cylindern och kallt vatten.

Innan den första användningen, skölj vattentanken med ljummet vatten innan du fyller på med kallt vatten. Alternativt kan du använda en mjuk rengöringssvamp eller trasa och en mild diskmedel för att rengöra vattentanken.

Carbon8 passar med alla CO2 cylindrar i standardstorlek.

Carbon8 förmåga att kolsyra ditt vatten fungerar bäst med redan kylt vatten. Du kan antingen förvara tanken i kylen när den inte används eller lägga till is innan du kör kolsyreprocessen.

För att uttrycka det enkelt, kallt vatten kolsyrar bättre än rumstemperatur. Detta beror på att gasernas löslighet minskar med ökande temperatur. Kallt vatten kommer att ta upp mer CO2.

Carbon8 desginas i Florida, USA och tillverkas i Kina.

GÖR INTE DET. Carbon8-systemet är designat för att endast fungera med kylt vatten. Att tillsätta något förutom vatten eller is till tanken kan ogiltigförklara din garanti. Du kan lägga till smaker i glaset eller flaskan innan eller efter att du fyllt den med kolsyrat vatten istället.

Det beror helt på hur ofta du kolsyrar och dricker kolsyrat vatten men vi rekommenderar att du beställer ett nytt filter varje månad. Beställ det HÄR.