Apelsin och Ingefärssoda

Apelsin och Ingefärssoda

INGREDIENSER

  • 45 g färsk ingefära, skruven i skivor
  • 1 msk lönnsirap
  • 6 myntablad
  • 2 tsk äppelcidervinäger
  • juice av 1 apelsin
  • 80 ml Carbon8 kolsyrat vatten
  • Apelsinskiva
  • 1 myntakvist
  • Kanderad ingefära

GÖR SÅ HÄR

  1. Samla ihop myntabladen och lägg dem sedan i en cocktailshaker. ⁠Lägg den färska ingefäran och lönnsirapen i cocktailshakern tillsammans med myntabladen och muddla.
  2. Tillsätt äppelcidervinäger, apelsinjuice och is och skaka sedan i 10 sekunder. ⁠
  3. Häll blandningen över is i ett serveringglas och toppa sedan med Carbon8 kolsyrat vatten. ⁠
  4. Rör försiktigt om och garnera med myntakvista, apelsinskiva och kanderad ingefära.⁠